Φωτια Σχινοσ - Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnontai Oikismoi Vid Fosonline : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Φωτια Σχινοσ - Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnontai Oikismoi Vid Fosonline : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης.

Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική.

Fwtia Sxinos Xardalias Exoyn Kaei Panw Apo 20 000 Stremmata Dasoys 8a Einai Mia Dyskolh Bradia Cnn Gr
Fwtia Sxinos Xardalias Exoyn Kaei Panw Apo 20 000 Stremmata Dasoys 8a Einai Mia Dyskolh Bradia Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου.

20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή.

Fwtia Ston Sxino Ekapsan Kladia Se Elaiwna Kai Ekanan Staxth Xiliades Stremmata Par8enoy Dasoys Ellada Iefimerida Gr
Fwtia Ston Sxino Ekapsan Kladia Se Elaiwna Kai Ekanan Staxth Xiliades Stremmata Par8enoy Dasoys Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Δυστυχώς η ζημιά που υπέστη το δάσος είναι τεράστια. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού.

Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου.

2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 265 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, σώματα εθελοντών, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των οτα, ενώ το συντονισμό του έργου της κατάσβεσης έχει αναλάβει το κινητό αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος «όλυμπος». Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Fwtia Sxinos Korin8ias Nea Anazwpyrwsh Ekkenwnetai O Oikismos Papagianneika News2u
Fwtia Sxinos Korin8ias Nea Anazwpyrwsh Ekkenwnetai O Oikismos Papagianneika News2u from www.news2u.gr
Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα.

Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή φωτια. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook